Sy klänning

2 januari, 2013 § 2 kommentarer

Jag skulle verkligen vilja vara bättre på att sy. Blir så imponerad av dem som kan köpa ett hopplöst fult plagg på second hand och göra om till t ex en jättefin klänning. Har beställt ett mönster från Fagert på en klänning, den borde komma hem vilken dag som helst nu. Enligt mig är modellen ganska perfekt, några centimeter kortare bara. Jag skulle vilja ha tio stycken likadana i olika tyger.  Med lång ärm, med puffärm, utan ärm. I festligt glansigt tyg och vardagligt trikå. Enfärgad, småmönstrad och stormönstrad. Fler än tio vill jag ha förresten!

Vette tusan om jag klarar det dock. Kan i stort sett bara grunderna i sömnad. Men en till mig närstående person sa ”du kan väl sy en klänning. Det är väl bara att sy ihop lite här och där” så jag har ju proffshjälp  nära till hands, det hör man ju.

Den här klänningen sydde jag i början av graviditeten. Kunde ha den hela graviditeten faktiskt men nu är den för stor och tyget ligger och väntar på att få bli något annat. En klänning till Selma kanske?

 

Taggad: , , ,

§ 2 svar till Sy klänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Sy klänningstoradochlillas.

Meta

%d bloggare gillar detta: