Decoupage

29 december, 2011 § 3 kommentarer

Hoppas att ni alla har haft det bra i jul! Själv har jag försökt att ta det så lugnt jag bara kan. Nu är jag i vecka 34 och det börjar bli riktigt tungt och jobbigt med förvärkar, foglossning, ryggvärk, halsbränna, huvudvärk, trötthet och sånt där. Nej, det är verkligen inte min grej att vara gravid! Kom ut nu!

Vi har fixat lite hemma. Igår till exempel köpte vi en sängstomme. En Brimnes från IKEA blev det. Massor med praktisk förvaring i den och det är något vi verkligen måste tänka på och prioritera nu när rummen är så små. I helgen ska vi måla Disas fondvägg som jag skrivit om tidigare.

Bebisrummet är långt ifrån färdigt men igår hittade jag en pall därinne. En vanlig IKEA-pall. Den har jag nu målat vit och testat decoupage på för första gången. Här är före- och efterbilder:

Den kommer nog att passa bredvid spjälsängen med en liten lampa på.

§ 3 svar till Decoupage

  • Maria@sixtens mor sa! skriver:

    Ser superfint ut 🙂
    Jag har gjort en garderob på samma sätt. Riktigt trevligt att öppna den nu. 😀

  • […] Vi har borrat några hål i tavellisten och knutit fast en trollhasselgren (som jag kapat småkvistar från och målat vit) med fiskelina. Jag har även sytt fast fåglarna med fiskelina. Sovplatsen är nu full med saker jag gjort själv: de virkade conversen, tygtavlan (tyget ska förvisso bytas), den virkade grodan, de båda elefantkuddarna, den virkade ullfilten (som dock inte syns på bilderna) och decoupagepallen! […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Decoupagestoradochlillas.

Meta

%d bloggare gillar detta: