Uppåt väggarna

21 oktober, 2011 § 2 kommentarer

Jag håller för fullt på att inredningsdrömma om nya lägenheten. Jag har lite lätt för att skena iväg så minst hälften av mina planer kommer inte att genomföras men ändå… Min mamma sa en gång att jag nog skulle kunna tänka mig att sätta bollfrans på toalettstolen eller klä in ytterdörren i tyg och det ligger inte så långt från sanningen (bollfrans är för övrigt jättefint. Men kanske inte i badrummet.)

I Disas rum finns utrymme för att flippa ut lite. Hon älskar knalliga färger och vill ha den här färgen på en vägg. Färgen heter Douglas och kommer från Beckers.

 

Jag har beställt ett tapetprov från Måleributiken (som för övrigt är en sida jag verkligen kan rekommendera!). Eventuellt blir det den här tapeten som ska binda ihop både matplats och vardagsrum. För visst borde den passa till både orange och rött?

 

 

§ 2 svar till Uppåt väggarna

  • Linnea skriver:

    den passar till både orange och rött!

    Visst är det skoj att planera även om allt inte blir av tillslut. Vi har vita väggar i 3 rum och sen har vi en hiskeligt ful tapet i vårt sovrum och där vill jag fixa.

  • […] Vi har fixat lite hemma. Igår till exempel köpte vi en sängstomme. En Brimnes från IKEA blev det. Massor med praktisk förvaring i den och det är något vi verkligen måste tänka på och prioritera nu när rummen är så små. I helgen ska vi måla Disas fondvägg som jag skrivit om tidigare. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Uppåt väggarnastoradochlillas.

Meta

%d bloggare gillar detta: